

GREENSMARTMED



GreenSmartMed Project

KICK-OFF MEETING

University of Bergamo

Bernareggi – Room 4 - Via Pignolo 76 Bergamo (Google Maps)

THURSDAY 22 FEBRUARY 2024				
12:30 - 14:00		Networking Lunch		
14:00 - 14:15	15 min	Welcome	UNIBG Deputy Rector for Research	
14:15 – 14:30	15 min	Project Officer introduction		
14:30 - 14:45	15 min	Presentation Governance project	Patrizi Nicoletta	
14:45 – 15:45	60 min – 5 min per partner	Partner presentation	All	
15:45 – 16:15		Coffee Break		
16:15 – 16:30	15 min	Project presentation	UNIBG	
16:30 - 17:00	45min	GREENOMED Methodology presentation FINMED Methodology presentation GREEN GROWTH Community presentation	UNIBG CERTH CUEIM	
17:00 - 17:15	15 min	WP1 Capitalizing GREENOMED, FINMED and GREEN GROWTH – Objectives, working program and activities	UNIBG	
17:15 – 17:30	15 min	WP2 Testing and assessment – Objectives, working program and activities	CERTH	
17:30 - 17:45	15 min	WP3 Mainstreaming of project results – Objectives, working program and activities	EURECAT	
20:00		Networking Dinner at restaurant "Da Mimmo"		

PROJECT PARTNERS

University of Bergamo (Italy) • Eurecat Foundation (Spain) • Centre for Research and Technology Hellas (Greece) • Regional Development Fund of Western Macedonia (Greece) • Stara Zagora Regional Economic Development Agency (Bulgaria) • University Consortium for Industrial and Management Economics (Italy) • Polymeris (France) • Lombardy Intelligent Factory Association (Italy) • Confederation of the Textile Industry (Spain) • University Claude Vernard Lyon 1 (France)



GREENSMARTMED



GreenSmartMed Project

KICK-OFF MEETING

University of Bergamo

Bernareggi – Room 1 - Via Pignolo 76 Bergamo (<u>Google Maps</u>)

FRIDAY 23 FEBRUARY 2024				
8:45 – 9:30		Welcome Coffee		
9:30 - 10:00	30 min	Communication	CUEIM	
10:00 - 10:15	15 min	Quality Assurance and Risk Management	AFIL	
10:15 – 10:45		Coffee break		
10:45- 11:15	30 min	Administrative & financial management and reporting rules	UNIBG	
11:15 – 11:30	15 min	Project planning – next events, next steps of activities	UNIBG	
11:30 - 12:15	45 min	Steering committee	UNIBG	
12:30 - 14:00		Networking Lunch		
14:30 - 17:00		Meeting with associated partners also accessible online and Kilometro Rosso visit	Room Energia Kilometro Rosso	

PROJECT PARTNERS

University of Bergamo (Italy) • Eurecat Foundation (Spain) • Centre for Research and Technology Hellas (Greece) • Regional Development Fund of Western Macedonia (Greece) • Stara Zagora Regional Economic Development Agency (Bulgaria) • University Consortium for Industrial and Management Economics (Italy) • Polymeris (France) • Lombardy Intelligent Factory Association (Italy) • Confederation of the Textile Industry (Spain) • University Claude Vernard Lyon 1 (France)